ECHIPA DE CONDUCERE

Gustavo Navarro
Director General

Gustavo Navarro s-a alăturat echipei CRH România în 2016, în calitate de Director General. Anterior, a lucrat timp de peste un deceniu în industria materialelor de construcții din Europa de Sud-Est și din Rusia. De asemenea, a ocupat funcții de conducere în companii multinaționale din industria farmaceutică și în cea de ambalaje.

Gustavo este absolvent al Universității de Economie din Buenos Aires, Argentina și deține un Executive MBA de la Business School din Lausanne, Elveția.

Ruxandra Băndilă
Director Operatiuni (COO)

Ruxandra Băndilă ocupa pozitia de Director de operatiuni de la 1 ianuarie 2017. Ea s-a alăturat echipei în aprilie 2013, în calitate de director de Strategie și Dezvoltare, iar din 2014 a preluat și funcțiunile de Supply Chain și Achiziții. Înainte de a lucra în companie, Ruxandra a fost director de Marketing și de Dezvoltare pentru Pricewaterhouse Coopers România și Europa de Sud-Est. Anterior, a mai ocupat funcția de Director Executiv al Consiliului Investitorilor Străini și pe cea de înalt funcționar ONU, șef al departamentului socio-economic în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). De asemenea, a fost directorul Proiectului de Reabilitare a Școlilor, în valoare de 130 milioane USD, finanțat de către Banca Mondială. În perioada 1991-1996, a lucrat în Franța, în cadrul mai multor proiecte derulate de Agenția Franceză de Energie și Protecția Mediului - ADEME. Ruxandra a obținut titlul de doctor în Energetică la Ecole des Mines de Paris.

Gabriela Nahoi
Director comercial Ciment

Gabriela Nahoi lucrează în cadrul companiei din 1999, când a preluat poziția de Director Calitate Agregate și Betoane. Din 2005 pana in mai 2015, ea a ocupat pozitia de Director Operatiuni Betoane, iar din iunie 2015 a preluat pozitia de Director Vannzari segment Industrial. De la 1 ianuarie 2017, Gabriela este Director Comercial Ciment, aceasta incluzand si segmentul industrial, de distributie, proiectele cheie si filler. Gabriela Nahoi a urmat cursuri de management în cadrul Management Centre Europe Bruxelles.

Remus Ianc
Director Agregate si RMX

Remus Ianc s-a alăturat companiei în octombrie 1998, în calitate de Inginer Proces în cadrul fabricii de la Hoghiz. A ocupat o serie de funcții de coordonare în cadrul fabricii, iar de la 1 ianuarie 2006 a devenit manager producție al fabricii de la Medgidia. De la 1 martie 2008, ocupă funcția de Manager al fabricii de la Hoghiz, iar din martie 2011, devine manager al fabricii de la Medgidia. Incepand cu ianuarie 2015, Remus a preluat functia de Director de Performanta Industriala Ciment, iar la 1 ianuarie 2017, el este numit Director Agregate si RMX. Remus Ianc este absovent al Facultății de Inginerie Economică – Ingineria și Managementul Sistemelor de Producție, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Cecile Morenas
CFO Resurse Umane si Juridic

Cecile Morenas are 20 de ani de experiență progresivă în domeniul financiar și management operațional și a ocupat, de-a lungul timpului, poziții importante în unități operaționale Lafarge din Europa, Asia și Africa. Cecile Morenas are un master în Corporate Finance, obținut la Ecole Superieure de Commerce de Toulouse. În ianuarie 2014, Cecile Morenas s-a alăturat echipei de management din România și ocupă de atunci poziția de CFO. De la 1 ianuarie 2017, ea a preluat si departamentele de Resurse Umane si Juridic.    

Monica Tudor
Director Produse Constructii

Monica Tudor, de profesie chimist, s-a alăturat echipei în 2010, preluând responsabilitățile diviziei de Ecologie Industrială din România.
Din martie 2013, ea a ocupat funcția de Director Comercial pentru operațiunile de ciment, iar din iunie 2014, Monica a devenit Director Vânzări Distribuție. Ea ocupa functia de Director Produse Constructii, de la 1 ianuarie 2017, avand in portofoliu BCA si prefabricate beton (Elprecco si Ferrobeton).